Örhängen

Jag vill ha dom här örhängena! Letade efter sådana inför nyår, men kunde inte hitta några. Men igår så hittade jag dom på www.cocoo.se.

Örhängen




Lördagen

Igår gjorde jag inget speciellt. Jag tog det lugnt, åt god middag (Cannelloni, mmmm!), och kollade på flera avsnitt av Sex and the city. Det är fortfarande en utav världens bästa serier. Det spelar ingen roll om man har sett avsnitten flera gånger om. :) Jag längtar tills filmen kommer på bio här i Sverige! Det är så tråkigt att Sverige är så sega på att ha filmpremiärer.

Jag är irriterad på dom där äckliga skalbaggarna (se tidigare inlägg). Dom har fortfarande inte försvunnit!
Det är inte flera stycken om dagen, men det kommer fram en då och då. Dom är så äckliga! Usch.

I natt när jag skulle plocka in disken i diskmaskinen (jo, det blev ganska sent igår), så flög det en mot mig. Jag kunde inte hitta den, men jag hittade en på golvet sen, det kanske var den. Hoppas dom försvinner snart dom små äcklen!



Promenad

Mamma väckte mig runt klockan 9.30 idag och frågade om jag skulle följa med henne på långpromenad med våran lilla Jack Russell terrier Donzie. Så jag gick upp, åt frukost och sen gick vi väl ut någon gång vid 11, och kom hem vid 12.30.

Det är skönt att gå ut och gå på promenad. Man känner att man har gjort något bra för sig själv (och för lilla Donzie såklart!) Det var tur att vi gick ut tidigt när det var sol, för nu är det mulet. Usch, tråkigt med mulet väder.

Nu ska jag gå och städa rummet strax, tråkigt, men det är ett måste eftersom det ser ut som någon har kastat in en handgranat där för tillfället. Jag trivs verkligen inte när det är stökigt, men ändå blir det alltid det.

I går tittade jag på film, och det blev ganska sent. Men jag tycker om att sitta uppe och titta på skräckfilm när alla har gått och lagt sig. Det är mysigt. Jag kollade på en film som heter Dead End. Den är inget jag skulle rekommendera. Den gick att kolla på men får absolut inga höga poäng från mig.

Kvarteret skatan

Hahahaha. Dom är så taskiga mot varandra!

"...och ser du vad det här é? Det är en swimming pool. Grattis".  :D





Olivia

Just nu sitter jag och pratar med Olivia på MSN. Hon är i Sydamerika och kommer inte hem förrän ca 6 månader. :(
Som tur är kan jag kolla upp vad hon och Erik (hennes pojkvän) har för sig på www.resdagboken.se.

Mys

Snart börjar Let's dance och jag ska krypa ner i soffan med mitt täcke, godisskålen och ha fredagsmys. Egentligen hade jag och mamma kommit överens om att det inte skulle bli något godis idag, vi känner oss onyttiga, men lillsyrran Bella blev nästan ledsen så mamma köpte lite i alla fall. Gissa vem som kommer bli glad när hon kommer hem!
Finns det så äter jag. Men aja, skitsamma! Får väl vara lite onyttig då. :)

När jag var liten brukade alltid jag, mamma och Bella (och pappa såklart om han inte jobbade kväll) mysa framför TVn med godis, läsk och chips. Det var aldrig lördagsgodis som gällde för mig, som för dom flesta andra barn, det var fredagar, och Oj vad man längtade efter dom där myskvällarna framför Sikta mot stjärnorna, Småstjärnorna, Fångarna på fortet eller vad som just då var aktuellt på TV.

Det är inte lika ofta vi sitter tillsammans på fredagar längre, men ikväll så ska vi göra det. Bella har dock innebandymatch och den lillplutten ramlar väl in här någon gång vid klockan 22-23.

Nu är det dags att börja bege sig mot TVn snart. Ha en mysig fredagskväll!

Alla har gjort något olagligt

Haha, den här är så bra!





Yoga

Idag har jag provat på yoga. Jag gick inte till en träningslokal, jag hade ett pass hemma i vardagsrummet.
Jag fick en yoga dvd i julklapp så det var den jag använde. Det kändes bra och när jag reste mig upp kändes det direkt som jag hade fått bättre hållning. Haha. Så fort går det så klart inte men det kändes som jag hade en bra hållning.
Jag har inte dansat på två år, p.g.a. att jag inte har mått bra, så jag är inte särskilt vig längre. Men det ska det nog bli ändring på. Ska även försöka komma i väg till gymmet. :)


RSS 2.0