Ensamhet

Jag förstår inte hur man kan behandla en annan människa på det sättet han behandlade mig. Det är ett sjukt beteende. 
     Hur kan han bara strunta i att komma när han sagt att han ska det? Inte svara på mobilen och inte ringa upp mig. Men svara när jag ringer från ett annat nummer. Sedan inte höra av sig och ens be om förlåtelse för vad han har gjort. Vart är hans samvete?
     Hur kan han bara lägga det vi hade påbörjat på hyllan för att jag har varit med hans bästa kompis, när han visste det från början? Och när han dessutom vet hur illa hans bästa kompis behandlade mig. Det var han som gick in i det här från början när hans vän hade åkte till Spanien och han ville träffa mig, fast jag sa att det kanske inte var en så bra idé. Jag visste det från början men ändå var jag dum och träffade honom.
      Jag trodde att han var en snäll person. Gud, så fel man kan ha om en annan människa. Jag trodde att kanske skulle det faktiskt bli något allvarligt mellan oss. Men jag var förmodligen bara ett ligg för honom.
     Jag känner mig utnyttjad och trampad på. Jag visade att jag brydde mig om honom, medan det förmodligen bara var en lek för honom. 
     Han är inte värd mig, det vet jag och egentligen borde jag inte ägna en tanke åt honom. Det är ingen jag vill vara med i alla fall. Jag tror mer att det är att jag är ensam som gör det jobbigt. Att börja om på nytt och hitta någon.

Marie Antoinette

I går såg jag filmen Marie Antoinette. Den var inte så bra som jag hoppades på att den skulle vara. Det var mer en kostymfilm. Jag trodde att det skulle finnas med lite mer historia i filmen än vad det gjorde.
Men åh, så fina klänningar. Och jag tycker om inredningen i dom gamla slotten också.


image1


 


Ny blogg

Hej,

mitt namn är Sara, jag är 19 år och bor i Stockholmstrakten med mina föräldrar, min lillasyster Gabriella (som kallas för Bella) och våran söta Jack Russell Terrier Donzie.

Jag tycker om att vara med kompisar, dansa, musik, film, läsa, gå på promenader, baka, shoppa.  

Mest har jag en blogg för att själv få skriva av mig då och då. Och ibland kanske dela av mig med lite tips. Om nån finner min blogg och mina tankar intressanta så är väl det bara roligt!


RSS 2.0